Hartverwarmend

Het is fijn om te merken dat onze wereld toch niet zo verrot is als het soms doet lijken. (moord op Milly, geweldadige straatroven in Amersfoort en Veendaal, branden in Veendam)
Voirge week een oproepje gemaild naar familie, vrienden en bekenden met wat uitleg over Palm Tree en de vraag of ze willen helpen met inzamelen van oude mobiele telefoons, lege inktcartridges en toners.

Hier is al snel goed gehoor aangegeven. Iedere dag komen er spullen binnen, en komen mensen met enthousiaste verhalen, hoe ze bazen hebben kunnen overtuigen om ook volle cartridges in te leveren die ik weer via marktplaats heb kunnen verkopen (opbrengst 150 euro).
Verschillende mensen hebben mijn mailtje doorgestuurd of hebben op hun werk aandacht voor mij gevraagd.
Inmiddels staat hier al het nodige opgeslagen en het jongt met de dag.
Bijzonder om mensen met dozen cartridges voor de deur te zien staan die je helemaal niet kent. Ik wordt aan alle kanten aangesproken.
Een vriendin van mij heeft haar kerk kunnen overtuigen van dit mooie project en zijn gaan een oproep doen aan de gemaanschap om mee te sparen.
een andere vriendin hangt posters op op haar werk om in te zamelen.
Volgende week mag ik een presentatie houden op de plaatselijke lagere school om daarmee de kinderen te stimuleren om mij te helpen sparen.
Geweldig.
Het spreidt zich als een olievlek uit.

Daarnaast nog leuke te vermelden akties:
Het voetbalelftal van manlief is druk bezig met het organiseren van een benefiet wedstrijd, de opbrengt gaat natuurlijk naar Palm Tree.

Van het SOK, (stichting organisatie kindervakantiekampen) ook een goed doel waar wij deel vanuit maken, hebben alle leiders en leidsters symbolisch een sok gekregen om deze de komende maanden de vullen met geld.

Mijn nichtje van 9 jaar spaart al iedere week wat van haar zakgeld en de opbrengst van haar verkoop op de kleedjesmarkt met koninginnendag is voor Palm Tree.

Daarnaast zal ik zelf nog een afrika middag gaan organiseren om daarmee de nodige giften binnen te krijgen.
En natuurlijk laat ik mijn nichtje niet alleen op de kleedjesmarkt zitten, ik zit op het kleedje er naast en hoop ook wat rommel te verkopen en daarnaast mijn zelfgebakken afrika koekjes.

Kortom alles staat in het teken van Palm Tree en Zuid-Afrika.

Nogmaals Hartverwamend.
Ik wordt er stil van....

(en de mensen die mij  kennen, weten dat je dat niet zomaar voor alkaar krijgt.)

Warme groet
Anne Marie

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Reacties

Romaine

13:26 Jan Ate en anrede kandidaten : Familie voetbalploeg staat helemaal achter jou om voor je zelf te beginnen. Veel succes Andre, en houd ruimte voor familie en sport. -13

Our

Beste, Delicious Delicious.,Elke maand kopen wij, mijn moeder sunzohocs en ik ,alledrie de delicious. We bespreken bijna elke maand de afgelopen delicious. bij een delicious. maaltijd (meestal bij moeders). Maar nu we net de allernieuwste delicious. van oktober hebben gekocht moeten we wel ons etentje verschuiven naar een datum die zo snel mogelijk voorkomt! Hij is fantastisch. Werkelijk ELK recept is maakbaar, lekker en verrassend. Vanavond de Hamburger van Lamsvlees, gisteren de roerbakkip met pesto.Ga AUB zo door!Met vriendelijke groet,Marjolein Muntjewerff(en een beetje van Rita en Laura)

Mark

Wellicht heb ik wel een verklaring, ik kom oerlpronkosijk uit Friesland, geboren en getogen. Pas na verhuizing naar Randstad interesseerde ik mij voor eten, uit eten en zelf lekkere speciale dingen koken. De keuze is hier enorm, daar toen niet. (Ook qua restaurants niet.) Ik keek mijn ogen uit in en niet te vergelijken nu in Mc Donalds en grote supermarkten. Al is tegenwoordig de keuze aan producten (bijv koekjes) wel weer erg groot en moet je zoeken naar de gewone, normale dingen.

Anne Marie van Zandbrink

Name: Anne Marie van Zandbrink
Leeftijd: 49

Was vrijwilliger bij Palm Tree van 13 sep 2010 tot 06 nov 2010

Over mij:

geweldig om in zuid-Afrika te zijn.
Vanaf 13 september tot 6 november ben ik vrijwilliger bij Palm Tree.